30-05-2021

BOHO STYLE MED SVETLANA (11:00-13:00)

 

Du har nu mulighed for at have en helt fantastisk dag, hvor scenen er sat og du kan komme og skyde BOHO/fashion style udendørs. Hvor du lærer mere om at beherske naturlig lys og modelinstruktion!

 

Da coronaen stadig er over Danmark, tager jeg KUN 3 deltager til dette workshop. Men så er der også afstand til hinanden og tid til at få de perfekte billeder i kassen.

 

Vi får mulighed for at arbejde med den helt fantastiske model Svetlana. Hun kommer og hjælpe os i 2 timer, og er med til at skabe de gode billeder. 
Svetlana er en kanon model og er helt enestående og arbejde med. Hun har stor erfaring foran kameraet Model, og kan kun sige fra erfaring kameraet ELSKER hende.

 

På dagen vil du lærer hvordan du instruere en model. Vi vil meget kort kommer ind over de grundlæggende teknikker, man skal tage højde for ved naturlig lys. Dernæst vil jeg komme ind på hvordan jeg arbejder, så i kan få en indblik. Derudover vil vi sammen med Svetlana være super kreative og skabe unikke billeder. 

My Life quote : Capture memories that will wow you tomorrow.

 

Vi vil arbejde med:

  • Forståelse af naturlig lys

  • Valg af omgivelser/baggrund kontra model og outfit

  • Instruere og arbejde sammen med model

 

Du kan være med uanset dit niveau, så længe du kender dit kamera.

Hvis du ikke har meget erfaring med modeller, er dette et rigtig godt sted at starte.  Hvis du er erfaren, så har du mulighed for at lære nogle nye tekniker og udvikle dig kreativ.

Grundet af få deltager, vil der være masser af tid til at tage gode billeder. 

 

Dato: 

30. Maj 2021 kl. 11:00 - 13:00

 

Sted:

Amager Strand Promenaden 1, 2300 København

 

Pris:

700 kr. (ved tilmelding) + 300 kr. i kontanter på dagen til materialer og model.

 

Tilmelding via Email: Pernille@pernillemphoto.com

mærk email: workshop d.30. Maj 2021 kl. 11:00 - 13:00


CORONA-tiltag:

Grundet af corona, skal vi selvfølgelig overholde de forskellige restriktioner. Inkl. afstand på 2 m. Jeg opfordrer til, at alle for så vidt muligt de kan, at de bruger mundbind, når de ikke er i aktion. - Det gælder f.eks. også, når der skal vises billeder til model og andre.

Der vil være sprit tilgængelig under workshoppen.
 

OBS! Hvis du skulle gå hen og blive syg, eller af anden grund gør at du ikke kan deltage. Vil der kun blive refunderet 300 kr. (Da du går ind og reservere en plads, og jeg så derfor ikke har mulighed for at sælge til anden side)